Goed kunnen zien vraagt om goed advies. Onze oog deskundigen helpen je graag. Met onderzoek en gericht over hoe je het beste kunt zien in alle gewenste omstandigheden. En standaard lenzen of brillen. Of juist speciale brillen of lenzen. En omdat het oog ook wat wil, hebben we natuurlijk ook mooie brilmonturen van wereldmerken voor je.

Oogonderzoek

Hoe staat het met de gezondheid van je ogen? Onze opticiens onderzoeken het graag voor je. Goede apparatuur en gedegen kennis helpen ons om dat in kaart te brengen; de basis voor een goed advies. Mocht er iets afwijken, dan verwijst onze opticien je door naar een van onze optometristen voor een nader onderzoek.

Meer over optometrie >

De analyse

Je hoort direct hoe je ogen ervoor staan. Ben je bijziend of verziend en zijn er eventuele andere bijzonderheden? Of zijn er wijzigingen opgetreden?

Ons advies

Wij geven professioneel en gericht advies over hoe je weer optimaal kunt zien. Met een bril, lenzen, implantlenzen of in sommige gevallen laseren.

Bril of lenzen uitzoeken

Wij hebben een ruime keuze in brillen. Wij kijken naar kleur, vorm van je gezicht en natuurlijk wensen. Maar ook in lenzen is er meer keus dan je wellicht zou verwachten.

Meer weten?

• Meer over brillen
• Meer over lenzen
• Meer over laseren of oogoperatie

Wie zijn wij?

Dit is het trotse team van Merkx. Wij stellen ons graag aan je voor. Een gedreven team dat samen met jou op zoek gaat naar de beste zichtoplossing. Van harte welkom bij de specialisten van Merkx.

Tamara Witkamp

Opticien
Aanwezig in Vianen:
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Laurens-Jan Merkx

Eigenaar/Optometrist
Aanwezig in Culemborg:
Dinsdag, donderdagmiddag, vrijdag, zaterdag
Aanwezig in Vianen:
Woensdag

Eva Merkx – Ewals

Backoffice manager

Diana den Hertog – de Keijzer

Algemeen medewerker
Aanwezig in Culemborg:
woensdagmiddag, donderdag, zaterdag

Rianne Hogenhout – van Holland

Contactlensspecialist
Aanwezig in Culemborg:
Dinsdag, woensdag, donderdag

Tobias Bouwman

Opticien
Aanwezig in Vianen:
dinsdag, woensdagochtend, donderdag, vrijdag, zaterdag

Judith van Kuijk – Vermeulen

Optometrist
Aanwezig in Vianen:
dinsdag, vrijdag