Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, ’s nachts of in de schemering. Vooral bestaande multifocale brillenglazen zijn niet optimaal voor autorijden. Met de combinatie van geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating biedt ZEISS DriveSafe u een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden.

Voordelen van DriveSafe

Voordelen voor brillendragers ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn een visuele droom die werkelijkheid wordt voor veel weggebruikers.
• U kunt een DriveSafe bril de hele dag lang dragen zoals een gewone bril en profiteren van deze kenmerken voor een veilige rijervaring.
• Een meer ontspannen gevoel tijdens het rijden dankzij het beter zicht in uitdagende lichtomstandigheden, veroorzaakt door zwak omgevingslicht of slecht weer.
• Minder oncomfortabele schittering voor bestuurders die vaak worden gehinderd door lichten van tegenliggers en licht van straatlampen dat wordt weerspiegeld.
• Voor dragers van multifocale brillenglazen: optimaal zichtcomfort bij het kijken naar de weg, het dashboard, de achteruitkijkspiegel en de zijspiegels.

Voor iedereen die een meer ontspannen rijervaring wil

Of we nu vaak of zelden rijden, een goed zicht tijdens het rijden is belangrijk voor iedereen. Rijden in slecht weer en moeilijke omstandigheden is oncomfortabel en levert veel stress op voor veel mensen. De vereisten voor een optimale bril om te rijden zijn erg gelijkwaardig. Bestuurders die een bril dragen, willen: beter zicht in slecht weer, ’s nachts of in de schemering minder schittering minder zichtproblemen bij het veranderen van de kijkafstand DriveSafe voldoet aan deze behoeften voor unifocale en multifocale brillenglazen. Het geheim is: een bril met DriveSafe brillenglazen is bestemd voor dagelijks gebruik en kan de hele dag lang worden gedragen.